Om Malou Media

Hvem er Malou Media?

Vi er det førende reklamebureau i Grønland – og vi kan hjælpe organisationer, institutioner og virksomheder med branding.Det handler om at få det bedste frem i jer på lige præcis den måde, I ønsker det. Vi tror på, at budskaber skal være underholdende, fængende og godt formidlet.

VORES HISTORIE...

Malou Media har eksisteret siden 2014. Siden den dag i november, hvor virksomheden blev stiftet, har det været en lang rejse. Men vi har mod på meget mere.

I 2015 lavede vi vores første store landsdækkende kampagne og ansatte vores første medarbejder, og i 2016 kom den første store internationale kunde. I dag er vi en håndfuld ansatte med hver vores specialer. Det gør os til eksperter i både film, animation, hjemmesider, grafik, sociale medier og lyd.

I 2018 blev vi en international virksomhed med flere kontorer, da vi åbnede en grønlandsk afdeling op på dansk jord i hjertet af København, for at huse en arbejdsplads til grønlandske ansatte i Danmark.

Vi går klogere hjem om eftermiddagen, end da vi stod op om morgenen. Derfor har vi også draget os værdifuld erfaring, der i dag har gjort os til Grønlands eneste full service-bureau indenfor markedsføring.

November, 2014
Malou Media blev etableret
August, 2015
Første store landsdækkende kampagne
Oktober, 2015
Første ansættelse
Juni, 2016
Første internationale kunde
September, 2017
Malou Media relanceres
September 2018
International med flere kontorer

FRA STORE ORGANISATIONER TIL ENKELTMANDSVIRKSOMHEDER

Har du brug for hjælp til online markedsføring, der giver konverteringer?
Ingen virksomheder, organisationer eller institutter er for store eller små til os. For størrelsen er ikke afgørende. Det er jer eller dig, der er vigtig.

Så sidder du og tænker: “Jeg har ikke rigtig nogen særlig historie”?

Så svarer vi: “Selvfølgelig har du det, og den skal vi nok finde”. For vi tager os altid god tid til at nå ind til kernen, for alle har noget at fortælle.
Hos Malou Media har vi lavet projekter for alt fra små virksomheder til store landsdækkende organisationer, og alle har gavn af effektfuld og professionel markedsføring. Derfor er du også altid velkommen til at kontakte os.

Grønlands Idrætsforbund bruger Malou Media

Afspil video

Hvorfor gør vi det her?

Nomineret til:
file
Intech-EY-Entrepreneur-of-the-Year-scaled-removebg-preview
“Vi tror på, at budskaber skal være levende, underholdende og værdiskabende for modtageren. Det gør vi via kreativ historiefortælling, der formidler læring gennem handlinger og humor.”
Martin Nordlund, CEO & Founder
Malou Media ApS

LEDIGE STILLINGER