Ydelser

Kampagner

Vi tror på, at budskaber skal være levende, underholdende og værdiskabende for modtageren. Det gør vi via kreativ historiefortælling, der formidler læring gennem handlinger og humor – uanset om det drejer sig om landsdækkende eller lokale kampagner.

Film & Animation

Som Grønlands førende inden for alsidig animationsproduktion og med skarpe kompetencer inden for film giver vi dig muligheden for at få præcis det produkt, du ønsker, gennem skarpt fokus på formålet – med videoen som budbringer.

Hjemmesider & Support

Om det er opstart, tilpasning, vedligeholdelse eller opgradering af en hjemmeside, har vi de nødvendige digitale værktøjer og det helt rigtige hold af medarbejdere til at opnå det ønskede resultat.

Online markedsføring

Med stor erfaring inden for online markedsføring inklusiv vedvarende iagttagelser af sociale medier, information og data kan vi markedsføre produktet præcis til den ønskede målgruppe.

Grafisk design

Med nogle af Grønlands mest nytænkende designere kan vi inden for grafisk design blandt andet levere logoer, bannere, tryksager, hjemmesidedesigns og meget mere.