Kampagner

Brænd igennem med dine budskaber

Malou Media er eksperter i at lave kampagner, der er målrettet, effektive og skræddersyet. Med en kampagne kommer I ud over rampen med jeres budskaber og skaber konverteringer med målrettede digitale strategier. Vi hjælper jer hele vejen igennem lige fra idéudvikling til eksekvering uanset kampagnens størrelse og omfang.
Afspil video

5 gode grunde til at vælge os til din kampagne

Lokale specialister

Marketing folk der ved hvad de laver, og har fuldt fokus på det grønlandske marked.

Stærke resultater

Malou Media arbejder datafokuseret med klare CTR mål igennem hele processen.

Fremtidssikret kampagner

Der lægges fokus på marketing strategier og teknikker som virker nu og fremadrettet.

Sociale medier

Malou Media er de eneste i Grønland som er Facebook Marketing Partners.

Vi varetager det hele fra A til Z

Med os får I meget mere end et færdigt produkt. I får sparring og rådgivning hele vejen igennem og en samarbejdspartner, der varetager kampagnen fra A til Z. Lige fra konceptudvikling til at booke sendetider. Alt I skal gøre er at ringe til os, og så får I tilknyttet en fast projektleder, som holder jer opdateret på ugentligt basis. Vi tilbyder jer fuld service fra start til slut og står for alle de små praktiske ting undervejs.

Afspil video

Kampagnen skal afspejle jer

Vi skræddersyr jeres kampagne, så den afspejler jeres visioner og budskaber. Det øger troværdigheden og sørger for, at I trænger igennem til jeres målgruppe. Ingen er for store eller små til at få en kampagne, og vi er specialister i Grønland og ved, hvor jeres målgruppe er – og ikke mindst hvem de er. Det giver os mulighed for at lave omkostningseffektive kampagner i alle størrelser med relevant indhold.

Hvorfor skal I have en kampagne?

Hvis en kampagne er lavet ordentligt med det rette fokus og det rigtige indhold, vil kampagnens budskab nå jeres målgruppe og dermed øge konverteringen og værdien i jeres virksomhed. Derfor er kampagnen et godt redskab til at få både flere besøgende og konverteringer. Vi går grundigt til værks og kombineret med vores ekspertise i Grønland, sammensætter vi en kampagne, der fortæller både, hvem I er, og hvad I kan med stor professionalisme og troværdighed.

Afspil video

Malou Media Processen

Udtalelser fra vores samarbejdspartnere

Grønlands Idrætsforbund bruger Malou Media

Afspil video