Vi søger en studentermedarbejder til Grønlandske oversættelser

Vi har travlt med en masse spændende projekter og derfor søger vi lige nu en studentermedarbejder til at indgå i vores kreative team på vores kontor i København. Du skal være studerende på en relevant uddannelse og gerne have stiftet bekendtskab med oversættelser fra dansk til grønlandsk og omvendt. Tiltrædelse snarest muligt.

 

Hvis du kan genkende dette, så er du muligvis den vi søger:

 

·       Du taler og skriver flydende grønlandsk og dansk.

·       Du er studerende på en relevant uddannelse, hvor det vil give mening for dig at udvide dine kompetencer med oversættelsesarbejde.

·       Du har mod på at oversætte alt fra korte SoMe tekster til længere manuskripter, fra dansk til grønlandsk og omvendt.

·       Du har godt kendskab til Grønland og grønlandsk kultur.

·       Du er selvstændig og har masser af gå-på-mod.

·       Du er frisk på at være en del af vores team på kontoret i København.

 

Hvad vi kan tilbyde dig:


·       En alsidig hverdag hvor arbejdsopgaverne skifter fra dag til dag, og hvor du er omgivet af mennesker der brænder for det kreative fag.

·       Erfaring med at arbejde på et mediebureau med nogle af de største grønlandske kunder og samarbejdspartnere.

·       Mulighed for at være med til idéudvikling til spændende projekter og kampagner.

·       Fleksible arbejdstider som du selv kan være med til at bestemme.

 

 

Praktisk information:
Vi forventer at du kan arbejde minimum 15 timer om ugen, fordelt på forskellige dage alt efter hvad der passer ind i dit liv. Du har også mulighed for at arbejde hjemmefra og vi er fleksible i forhold til dit studie og eksaminer. Du vil få en arbejdscomputer til rådighed og en plads på vores kontor på Frederiksborggade 3, 1360 København K.

 

Om Malou Media:
Malou Media er et prisbelønnet full-service reklamebureau, som servicerer kunder som Forsvaret, Mary fonden, Unicef, Grønlands Selvstyre og mange flere. Vi startede i 2014 i Grønland og er nu internationalt placeret med kontor i Nuuk og centralt i København.

Vores ydelser er alle bygget på kreativitet og forståelse af kundens behov, hvor opgaverne favner bredt fra film, animationer, online markedsføring, design, undervisning og at hjælpe kunder med at levere de rette podcasts.

Lyder dette som noget for dig? Så send din motiverede ansøgning og CV til kontakt@maloumedia.gl

 

Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, så skriv til johanne@maloumedia.gl eller ring på +45 24 40 45 87