8. februar 2021
Afspil video

Landsdækkende kampagne for BAYER - en af verdens største virksomheder

Formålet var at hjælpe Bayer med at markedsføre kampagnen ’Min prævention’ i grønlandsk regi ud fra Malou Medias kendskab og mange års erfaring til markedet og målgruppen. Dette for at øge opmærksomheden omkring og kendskabet til præventionsmuligheder rundt i hele landet. Kampagnen vil inddrage muligheder for ydelser vedrørende videoproduktion, online annoncering, grafisk design, fotomateriale, m.m.

Vi laver inspirende og inkluderende indhold, som viser ungdommen forskellige sider af samme sag. Vi vil i sammenspil med rollemodellerne forme kampagnen ud fra deres fortællinger, og skabe indlevelse og forståelse for vigtigheden af at prioritere prævention.

Kunde
BAYER
Projektleder
Martin Nordlund
Tidsplan
2020 - 2021
Ydelser
Hjemmeside, Kampagne, Video, Animation, Grafisk Design

VIDEOER FRA KAMPAGNEN

Gør ligesom Klaus – snak åbent om det og hjælp hinanden.

Gør ligesom Miriam – hun tager ansvar.

Resultatet af projektet

“Tak for en fantastisk flot lanceringsuge. Vi kan slet ikke få armene ned over, hvor fint der er blevet taget imod kampagnen. Det er helt utroligt så mange likes og delinger filmen har. For slet ikke at tale om den organiske reach. Det er virkelig flot. Tænk at man i et land kan nå mere end 1/3 af befolkningen på bare 4 dage. Stort tak til jer. Ikke mindste for at have produceret et indhold, der har værdi for brugerne. Det er det allervigtigste. Jeg er så stolt af at arbejde sammen med jer om dette vigtige projekt.”

– Stina Bach Loefqvist, Manager Women & Mens Healthcare

Interaktioner den første måned
0
Nåede personer på 30 dage
0
Delinger på første opslag
0
Klik på links den første uge
0

SE OGSÅ DISSE CASES