Hvorfor skal du markedsføre dig på TikTok?

TikTok er et perfekt medie til dig der ønsker at formidle noget på en mere åben, direkte og kreativ måde gennem video content.

Du kan skabe fængende videoer med musik og effekter med personlighed.

Der er masser af muligheder for at eksperimentere med forskellige formater og finde frem til det rette der matcher den målgruppe som du ønsker at ramme.

TikTok er kendt for deres høje grad af engagement. Brugerne er meget engagerede og interagerer med indholdet, hvilket giver virksomheder mulighed for at bygge relationer med deres målgruppe og øge engagementet.

I Malou Media har vi benyttet TikTok i markedsføring til virksomheder og organisationer, som har haft behov for at nå ud til den unge målgruppe.

Derudover er der stor succes ved at benytte influencere på TikTok, da det er med til at øge synligheden af din virksomhed.

TikTok har været et ekstremt hurtigt voksende medie, som de unge bruger mange timer på dagligt. Der er derfor stor sandsynlighed for, at den unge målgruppe vil blive eksponeret for dit indhold.

Mediet har sit eget værktøj kaldet ”TikTok for Business”, som giver muligheden for at oprette og annoncere på platformen. Dette kan være med til at sikre at du kommer ud til en helt specifik målgruppe.

Vi synes at du skal overveje brugen af TikTok som en del af din markedsføringsindsats, hvis du især ønsker at ramme den unge målgruppe!