22. juni 2021
Afspil video

Landsdækkende kampagne for Nakuusa og UNICEF

NAKUUSA skulle lave en kampagne med fællesskab som hovedtema. I kampagnen ville NAKUUSA sætte fokus på mangfoldigheden i Grønland, og hvordan vi kan forebygge at børn bliver holdt udenfor fællesskabet. Vi er alle sammen forskellige, og har alle sammen noget at byde med. Derfor vil NAKUUSA lave en kampagne, der opfordrer til respektfuld adfærd. Kampagnen havde fokus på videoer med livs-realistiske scener, og budskaber der skulle skinne igennem med power.

Malou Media primære formål var at sikrer den korrekte formidling, og producere alt indhold fra start til slut.

Kunde
Nakuusa & Unicef
Projektleder
Malou Nunu Madsen
Tidsplan
2021
Ydelser
Kampagne, Video, Animation, Grafisk Design, Merchandise, Influencer strategi, Social Media

VIDEOER FRA KAMPAGNEN

D.1 Juni startede kampagnen med masser eksponering og lancering af den første video "Venskaber på tværs". Her var hovedbudskabet at venner kan være på tværs af årgange, alder og bygrænser.

Næste alle videoerne har et ønske om at skabe empati og forståelse for de personer, der bliver hængt ud eller mobbet. Er du en god ven?

Resultatet af projektet

Hvordan styrker man fællesskabet og venskaber i Grønland?

I flere år har kampagnen handlet om tegneseriefiguren ”AjunngiLars”. Den er blevet vist på KNR-TV og i biograferne, og budskabet er blevet spredt på de sociale medier via Instagram og www.youtube.com. Facebookbrugere har også fulgt med i kampagnen på siden www.facebook.com/AjunngiLars.

Der er næsten 5000 Facebook brugere, der har trykket på ”Like”, for at følge med i hvad der rører sig på siden. Der blev blandt andet vist otte animationsvideoer på siden www.imaani.gl, der er rettet mod de unge. Ud af de otte videoer er der to korte videoer, der indeholder konkurrencer.

0
Opslagsinteraktioner på 2 uger
0 %
Vækst i kundens rækkevidde online
0
Videovisninger på 28 dage
0
Så med da lanceringen blev streamet

SE OGSÅ DISSE CASES