30. maj 2021
Afspil video

Landsdækkende kampagne for Selvstyret over 4 år

Et forelsket kærestepar AjunngiLars og KakkaLine sejler med en jolle, og hver gang de sejler ud, sker der farlige ting i form af en mindre ulykke, fordi de ikke er forsynet med det rigtige udstyr. AjunngiLars har ikke styr på noget til søs, og det vil kæresten ikke finde sig i. Du kan se hvordan deres ture på havet ender i de korte videoer på hjemmesiden www.imaani.gl, som også indeholder gode råd om sikkerhed til søs.

Kampagnen ”AjunngiLars” blev blandt andet fremvist i forbindelse med den største Arktiske konference ”Arctic Circle”, der blev afholdt i oktober 2016 i Reykjavik i Island.

Kunde
Selvstyret
Projektleder
Martin Nordlund
Tidsplan
2015 - 2021
Ydelser
Hjemmeside, Kampagne, Video, Animation, Grafisk Design

VIDEOER FRA KAMPAGNEN

1.6.16 startede kærligheden til søs.

AjunngiLars er så forblændet af kærlighed, at han glemmer alt om sikkerhed til søs rådene - lige indtil det gik helt galt.

Resultatet af projektet

Hvordan styrker man sikkerheden til søs?

I flere år har kampagnen handlet om tegneseriefiguren ”AjunngiLars”. Den er blevet vist på KNR-TV og i biograferne, og budskabet er blevet spredt på de sociale medier via Instagram og www.youtube.com. Facebookbrugere har også fulgt med i kampagnen på siden www.facebook.com/AjunngiLars.

Der er næsten 5000 Facebook brugere, der har trykket på ”Like”, for at følge med i hvad der rører sig på siden. Der blev blandt andet vist otte animationsvideoer på siden www.imaani.gl, der er rettet mod de unge. Ud af de otte videoer er der to korte videoer, der indeholder konkurrencer.

Følgere på Facebook
0
Interaktioner første måned
0
Videovisninger på 28 dage
0
Deltagere pr. konkurrence
0

SE OGSÅ DISSE CASES