Jobopslag

SoMe praktikant med interesse for sport

Søger du en praktikplads indenfor SoMe verdenen, og har du en naturlig
interesse for sport? Så læs videre med her.

Vi leder efter

Malou Media er Grønlands førende full service mediebureau med hovedkontor i hovedstaden
Nuuk. Vi har de sidste to år haft en dansk afdeling under vores søsterselskab Malou Visuals baseret i København, så vi løser både opgaver i Danmark og Grønland.

Hos Malou Media laver vi alt indenfor medieproduktion og reklamer – fra skræddersyede animationer, hjemmesider, videoproduktioner, foto, grafisk design og trykte medier til sidst men ikke mindst sociale medier. Vores passion og trademark er storytelling og at skabe nye grafiske universer til vores kunder.

Vi arbejder ofte med store offentlige kampagner der indeholder flere af ovenstående elementer,

 som understøttes af en stor online annoncering med særligt fokus på Facebook, Instagram og et voksende fokus på TikTok og Snapchat også.

Derudover er en stor del af denne stilling at supportere vores månedlige abonnementsbaserede sociale medier kunder. Her har vi enten fuld kontrol og styring af deres sociale medier og/eller hjælp til udarbejdelse af content, annoncering, optimering af indhold, opbygning af fanside, sparring, mediestrategier m.m.

Vores virksomhed spænder bredt og vi arbejder ofte med mange projekter sideløbende, fordelt på flere arbejdsområder og forskellige opgaver på samme tid. Vi søger dig, som trives i at benytte sin kreativitet på flere områder og arbejde med at få hele kampagner til at spille sammen på tværs af forskellige medieplatforme.

Vi søger

Som SoMe praktikant får du del i ansvaret for flere af virksomheders sociale medier og kampagne kunder. Din hovedopgave vil være en kunde med fokus på nyheder- og begivenheder indenfor sportsverdenen, derfor er det relevant, hvis du har en naturlig interesse for sport generelt.

Din hverdag hos os vil derudover byde på vekslende arbejdsopgaver, da du vil sidde med flere kunder af forskellig størrelse. Nogle er månedlige kunder med fast content creation, samt annonceopsætning med fokus på specifikke målsætninger og målgrupper. Andre mulige arbejdsopgaver kan være større kampagner, hvor du kan få indblik i at sikre de bedste resultater for kunderne. Fælles for dem alle er, at du sammen med os vil være med til at tilfredsstille kundernes ønsker og behov. 

Endvidere vil du få rig mulighed for at dykke ned i nye trends og medier, som f.eks. TikTok.

Konkret leder vi efter en praktikant, som….

Faglige forventninger:

Det er en bonus, hvis du har basal viden og kunnen indenfor grafisk design, foto, video og/eller animation men ikke et krav.

Hvis du kan sætte flueben ved ovenstående punkter, så ser vi frem til at modtage din ansøgning, og håber, at du er frisk på at være en del af vores fantastiske team. 

Arbejdstiden er med udgangspunkt i 37 timer, men vi er åbne overfor mere eller mindre arbejdstid. Praktikken er ulønnet og kommer til at forløbe på vores Københavnske kontor. 

Din personlige profil:

SØG STILLINGEN HERUNDER

  Krav for ansøgning:
  For at vi tager dig i betragtning til stillingen, har vi en række spørgsmål og opgaver, som du skal
  besvare. Dette for at få indblik i din viden om sociale medier.


  Case 1 - Tekstforfatning

  Spil.gl er et online betting og game site for grønlandske spillere. På Facebook siden Spil.gl (https://www.facebook.com/spilgl) udarbejder vi ofte opslag med udgangspunktet at skabe opmærksomhed for store aktuelle sportsbegivenheder. Din opgave går her ud på at udarbejde et forslag til en Facebook tekst.

  Skriv et opslag, som kunne bruges til at gøre reklame for EM, da Danmark skulle spille mod England.
  Kom med forslag til:


  Case 2 - Annonce og målgruppe opsætning

  Guide to Greenland er en online rejseportal, hvor kunder kan finde alt de behøver til deres livs
  arktiske eventyr. Vi hjælper med at finde potentielle rejsende, hvor denne tur er et eksempel på
  en tur de ønsker promoveret.
  Link til tur: https://guidetogreenland.com/da/reserver-ferie-rejser/arktiske-naetter-foto-workshop-ilulissat-diskobugt/

  Opgaven går på at komme med dit bud til, hvordan sådan en annonce kunne se ud, hvem du ville
  målrette og andre kommentarer du måtte have.
  Kom med forslag til:

  • Opslag tekst
  • Forslag til annonce målsætning og begrundelse
  • Målgruppe og begrundelse
  • Annonce optimering – Hvad ville du gøre for at optimere annoncen løbende?


  Case 3 - TikTok

  Minprævention.gl er en af vores seneste kampagner, der har til formål at oplyse om præventionsmuligheder til særligt den unge befolkning.

  TikTok vokser og vokser, også i Grønland. Denne case handler derfor om, hvordan man kan bruge TikTok til at oplyse om netop dette. Læs mere om præventionsmulighederne her: https://www.minpraevention.gl/da

  Kom gerne med forslag eller dine tanker til:

  • Hvordan ville du gribe det an at skulle lave en TikTok om præventionsmulighederne?
  • Beskriv dine overvejelser?


  Afslutning