Elite Sport Greenland

Se hvordan vi har hjulpet Elite Sport Greenland

Elite Sport Greenland Kampagne

Større Kampagne

 

Elite Sport Greenland ønskede i forbindelse med deres kampagne ”Go For It!”, at promovere elitesporten i Grønland. Vi indgik derfor et samarbejde med Elite Sport Greenland om, at lave en række film med nogle af Grønlands dygtigste elitesportsudøvere. Budskabet skulle være motiverende, inspirerende og samtidig provokerende for seeren. Vi hentede derfor inspiration fra nogle af de største sportskampagner fra blandt andet Nike. Optagelserne blev lavet med alt fra GoPro-optagelser af håndboldlandsholdets svømmetræning til alpinskisoptagelser med fuld fart på bagsædet af snescooters.

 

Elite Sport Greenland ønskede at kampagnen havde en motiverende og provokerende effekt. Det opnåede vi gennem profesionelle billeder, grafik og quotes. Se dem til højre.

 

Indhold

  • En række af sportsfilm
  • Facebookkampagne med opslag og annoncering
  • Konsulenttimer

 

Vist i følgende medier

  • KNR
  • Facebook
  • Instagram

Badminton med Jens-Frederik Nielsen

Den første af tre film med badmintonspilleren Jens-Frederik Nielsen. Fokuset blev lagt på hans historie, da Jens-Frederik har været ude for mange udfordringer. Det gav budskabet, at det er okay at møde modgang og udfordring.

Håndbold med Lukas Aqqa Lings

Filmen følger landsholdsspilleren Lukas Aqqa Lings under hans træning op til den internationale håndboldturnering Pan American Championships. Vi alle har undskyldninger men vi må lægge dem til side, hvis vi virkelig vil opnå ting.

Alpin med Nuunu Chemnitz

Den sidste af tre film med OL-alpinløberen Nuunu Chemnitz. Nuunu fortæller om den ensomme vej, som det kan være på vej mod de Olympiske Lege. Det krævede selvfølgelig snescooters under optagelserne for, at kunne følge med hendes talent.

Skal vi også hjælpe dig?